בהמשך התעניינה המאזינה ושאלה: "גם שיבולת שועל, חומוס או תמרים מכילים פחמימות – זה חל גם עליהם?". בתשובה, ד"ר רוזמן הסבירה כי לאחרונה פורסם מחקר שבחן האם כדאי לשים לב לכמות הפחמימות או לאיכותן. המסקנה שהתקבלה במחקר זה הייתה שהאיכות חשובה יותר, לכן צריכה של פחמימות "טובות" תשפיע גם על קצב העלייה בשומן הבטני.
כהמלצה היא הסבירה שתמיד יש לשלב בין כמה סוגי מאכלים, המכילים גם פחמימות איכותיות אך גם כמות חלבון תקינה. כך, בשילוב עם ספורט, תוכלו לחטב את הגוף ולהוריד את השומן הבטני.