אחת ולתמיד: איזה לחם הכי בריא לגוף? | מאיה רוזמן

ד"ר מאיה רוזמן החליטה לעשות סדר בשאלות באשר לסוג הלחם הקל המומלץ ביותר: "אותו לחם שהוא באופן כללי הכי טוב ובריא לגוף - לחם מקמח מלא בלבד"  

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
לחם, לחמים, לחמניות
לחם, לחמים, לחמניות | צילום: אינגאימג'

היא ציינה כי כל לחם מקמח מלא, שאין בו חומרים משמרים ושמשקל פרוסה שלו הוא 25 גרם - נחשב ללחם קל בריא.

האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.

תגיות:
לחם
/
בריאות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף