מסלמון ועד טונה: אלה הדגים הטובים והגרועים ביותר לבריאותכם

דגים טעימים בכל צורה - באפייה, בבישול, על המנגל או אפילו נאים, אך יש לבחור בקפידה את סוג הדגים על מנת למקסם את ההשפעה החיובית על הבריאות. אלו הדגים שמומלץ לצרוך ואלה שפחות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מה הדג הבריא לנו ביותר?
מה הדג הבריא לנו ביותר? | צילום: אינג'אימג'
4
גלריה
טונה סלמון בס
טונה סלמון בס | צילום: אינג אימג'
דג סלמון
דג סלמון | צילום: אינגאימג'

לסיכום, כדאי לצרוך בעיקר דגים כמו סלמון, צדפות ודגים אדומים, ולהגביל את צריכת הטונה, הסול ודגי הבאס. צריכה נבונה של דגים יכולה לתרום רבות לבריאותנו.

טונה
טונה | צילום: אינג'אימג'
תגיות:
דגים
/
טונה
/
סלמון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף