25 קלוריות ל-100 גרם? זה הירק שכדאי לכם לשלב בכל ארוחה | ד"ר מאיה רוזמן

אפויה, מבושלת או מטוגנת - רק תבחרו! מסתבר שלכרובית יש ערכים תזונתיים נהדרים, גם לדיאטה ובכלל. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה על היתרונות שבירק וכיצד ניתן לשלב אותו בתפריט היומי במגוון צורות

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
כרובית
כרובית | צילום: אינג'אימג'
2
גלריה
כרובית
כרובית | צילום: אינג'אימג'

היא מומלצת כתוספת משביעה בזמן דיאטה, בפני עצמה או בפשטידות בתוספת ביצים וגבינות, או כמרק, יש לי מתכונים לסלט מכרובית טרייה, ואפילו סתם בתנור היא תמיד תצא טעימה.

כרובית זמינה כל השנה גם כשהיא טרייה אבל גם כקפואה – וחשוב להגיד שהערך התזונתי של הקפואה הוא די אותו דבר כמו של הטרייה, אם כי המבינים בבישול יגידו שיש הבדל משמעותי בטעם של כל מה שמכינים מכרובית.

תגיות:
בריאות
/
מזון
/
כרובית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף