גם יש עדיפות לחמאה או שמן קוקוס בכבישה קרה במקום מרגרינה, ואפשר אפילו להכין בצק שקדים שמשדרג מאוד את הטעם והערך התזונתי. כדאי לעשות בצק דק ככל שאפשר, ולבחור במילוי שיהיה איכותי ואז אפילו אוזן המן יכולה להיות בריאה.
גם יש עדיפות לחמאה או שמן קוקוס בכבישה קרה במקום מרגרינה, ואפשר אפילו להכין בצק שקדים שמשדרג מאוד את הטעם והערך התזונתי. כדאי לעשות בצק דק ככל שאפשר, ולבחור במילוי שיהיה איכותי ואז אפילו אוזן המן יכולה להיות בריאה.