למה אומרים שבשר על האש גורם לסרטן? כך תוכלו למנוע זאת | ד"ר מאיה רוזמן

האם ידעתם שצליית בשר על האש גורמת לו להפריש חומרים שעלולים לסרטן? ובכן, לא הכל שחור (תרתי משמע). ד"ר מאיה רוזמן הסבירה בתוכנית הרדיו שלה כיצד ניתן למזער את הסיכונים

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
בשר על האש
בשר על האש | צילום: מרק ישראל סלם, ג'רוזלם פוסט
2
גלריה

2. לצלות על גחלים אפורים ולא על אש גלויה

3. להפוך את הבשר לעתים קרובות

4. לנפנף הרבה (שזה שורף קצת קלוריות - 160 לשעה)

5. חלקים שנחרכו והפכו לשחורים – לא כדאי לאכול.

בשר על האש
בשר על האש | צילום: לירון אלמוג, פלאש 90

כדאי לשלב בארוחה הרבה ירקות טריים, כי הם מכילים נוגדי חמצון שמנטרלים את החומרים המזיקים שנוצרים בבשר. כל הירקות מכילים נוגדי חמצון שונים ולכן סלט גדול שמכיל ירקות מכל הצבעים, יהיה פשוט נפלא גם בריאותית וגם לשמירה על המשקל.

תגיות:
בשר
/
סרטן
/
על האש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף