"שדרגו את הבצק עם קמח מלא, כוסמין מלא או שילוב של הקמחים", אומרים במשרד הבריאות ומוסיפים כי "זה לא רק טעים – זה גם עשיר בסיבים תזונתיים, בוויטמינים ובמינרלים שהגוף שלכם צריך. ממתיקים את הבצק? הפחיתו את כמות הסוכר והעדיפו חלופות כמו דבש או סילאן (אבל זיכרו שגם איתם יש להתנהל במשורה)".
אם דאגתם לסוג התוספות לצד החלות הבריאות, גם על זה חשבו במשרד הבריאות וממליצים להגיש אותה "לצד ירקות טריים, חומוס ביתי, טחינה, אבוקדו או גבינה עם עשבי תיבול. בריא, טעים ומזמין".