לא לוותר על מתוק ולשמור על הבריאות: היתרונות שבאכילת פירות

צריכה מוגזמת של סוכר גורמת לעלייה במשקל, סוכרת ומחלות לב, אך מחקר חדש מצא שצריכת פירות דלי סוכר מפחיתה את הסיכון לסוכרת. הנה רשימת פירות דלי סוכר שגם עשירים בויטמינים, סיבים ונוגדי חמצון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פירות מגוונים
פירות מגוונים | צילום: שאטרסטוק
3
גלריה
פטל: דל להפליא בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים
פטל: דל להפליא בקלוריות ועשיר בסיבים תזונתיים | צילום: iStock
תותים: מועילים לבריאות הלב
תותים: מועילים לבריאות הלב | צילום: iStock

לסיכום, בחירה נבונה של פירות דלי סוכר יכולה לתרום באופן משמעותי לתזונה בריאה, במיוחד עבור אנשים הסובלים מסוכרת או המעוניינים להפחית את צריכת הסוכר שלהם. הפירות שהוצגו מספקים לא רק כמות נמוכה של סוכרים טבעיים, אלא גם עושר של ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון החיוניים לבריאות. פירות אלו מהווים חלק ממערכת תזונתית מאוזנת וכדאי לצרוך אותם במסגרת ההמלצות התזונתיות האישיות, תוך התייעצות עם איש מקצוע בתחום התזונה או הרפואה.

תגיות:
בריאות
/
פירות
/
סוכרת
/
סוכר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף