בביקורת נמצא שהמקום מוזנח ומלוכלך מאוד. המקררים היו מלוכלכים, דביקים ועם שאריות מזון. המסעדה מאחסנת מזון וכלים חד פעמיים להגשה באזור משותף של הבניין שאינו ראוי לאחסון מזון והוא מלוכלך מאוד עם אחסון גרוטאות. מחסן מזון תחתון נמצא מלוכלך מאוד עם אי סדר ומזון מוחזק על הרצפה, והגישה אליו דרך אזור מלוכלך מאוד שנראה בו צינור ביוב. חדר ההקפאה הממוקם בחצר מכוסה בקרח רב ולכלוך על כל רצפתו. במהלך הביקורת נמצאו פיתיונות למזיקים באזור הכנת הסושי ובאזור אחסון כלים נקיים. קופסאות לאחסון תבלינים ואצות היו מלוכלכות מאוד, ולכלוך רב נצפה מתחת לעמדות העבודה.
אחד הליקויים החמורים שנמצאו היה טיפול לא תקין במזון. בזמן הביקורת הופשרו עופות ובקר בכיור, ובמקום מתבצעת הקפאת עופות טריים בניגוד למותר. בעקבות הממצאים הושמדו על ידי הווטרינר הרשותי 10 ק"ג בשר בקר ועופות. כמו כן נמצאה גבינה טבעונית פגת תוקף בכמות גדולה. עוד נמצא שאין הקפדה על טיפול במזון בעמדות עבודה ייעודיות ועל אחסון והפשרה במקררים ייעודיים, דבר היוצר סכנה לזיהום צולב. עמדת הסושי אינה מסומנת והחיתוך נעשה על גבי קרטון מאריזת דגים טריים במקום על קרש ייעודי. נמדדו טמפרטורות של 4-8 מעלות צלסיוס במקררי סרוויס, ולא נמצא מקרר ייעודי בעמדת הסושי.
במספר מתקני קירור אין הפרדה בין מזון מוכן לבין מזון גולמי. נמצאו ירקות להחמצה בפיילה הממוקמת על הרצפה באזור עמדות עופות ובקר, כאשר שמירת החמוצים מתבצעת לזמן ממושך במקום להגשה ביום ההכנה. מזון מוכן מאוחסן במקררים של עמדות דגים ובקר, ועמדת עופות אינה מסומנת ובה מאחסנים גם מזון מוכן כמו אורז. מכלי רטבים פתוחים מאוחסנים מחוץ לקירור, דבר היוצר סכנה לשגשוג חיידקים פתוגניים. אין הפרדה מוחלטת בין עמדות עופות ובקר לבין עמדת חיתוך ירקות.
בעמדת הסרוויס מזון מוכן אוחסן על גבי תבנית ביצים, ובעמדת שטיפת ירקות מאחסנים מזון יבש. במסעדה אין סימון תאריכי הפשרה ותאריכי הכנה של מזון, ולא נמצא סבון נוזלי באף עמדת עבודה. בפתחי הניקוז נצפו מים עומדים עם שאריות מזון, ונמצאו פתחים בתקרה באזור ההכנות ובאזור שטיפת כלים, דבר העלול להוות פתח לכניסת מזיקים. קיים שימוש בקופסאות חד פעמיות לאחסון מזון מוכן שיועדו במקור לעופות, וכן שטיפת ירקות מתבצעת שלא לפי הוראות היצרן.
תחולת הצו היא מידית ויעמוד בתוקפו למשך עד 30 יום, אך משרד הבריאות רשאי לבקש הארכתו מבית משפט השלום או מבית המשפט לעניינים מקומיים ללא מגבלת זמן. בעלי המסעדה רשאים לבקש ביטול הצו מבית המשפט, אך הגשת הבקשה לא תעכב את ביצועו. לפי החוק, מי שאינו מקיים צו הפסקה דינו מאסר לתקופה של עד 18 חודשים.