לחם חוק: לאכול נכון ביום הסנדוויץ' הבינלאומי

לחם לבן או מלא? לרגל היום המוקדש למאכל הפופולרי, נבחן אותו מנקודת מבט תזונתית: איזה לחם מומלץ, מה כדאי למרוח, ולמה?

סנדוויץ'
סנדוויץ' | צילום: אינג אימג'

אצל מרבית האנשים, הלחם מהווה את הפחמימה של ארוחה אחת או שתיים, אך יש מי שבוחרים בלחם במהלך כל הארוחות, גם בארוחות הביניים.

מה שבין שתי פרוסות הלחם משתלט על הטעם בכריכים רבים. אפשר לבחור במגוון אפשרויות: גבינה מסוגים שונים, ביצים - חביתה, ביצה קשה, סלט ביצים - טונה, סרדינים, אבוקדו, ממרחי קטניות, ממרחי בוטנים ושקדים לא ממותקים או טחינה. תוספת של ירקות טריים בשלל צבעים מומלצת תמיד, ואפשר לשלב בתוך הכריך או לצדו.

תגיות:
סנדוויצ'ים
/
סנדוויץ'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף