"תכנית בטיחות המזון טעונה שיפור": ממצאי הביקורת במפעל "סנפרוסט" פורסמו

משרד הבריאות פרסם את ממצאי ביקורת הפתע שערך למפעל "סנפרוסט". בנוסף, פרופ' גמזו מונה ליו"ר ועדת הבדיקה המקצועית בנושא. סנפרוסט: "לוקחים ברצינות את הממצאים"

אליאב בטיטו צילום: בועז רובין
שעועית ירוקה של סנפרוסט
שעועית ירוקה של סנפרוסט | צילום: צילום מסך: פייסבוק

בתוך כך, משרד הבריאות הודיע גם כי פרופ' רוני גמזו, מנכ"ל המרכז הרפואי איכילוב, ולשעבר מנכ"ל משרד הבריאות ופרויקטור הקורונה, ישמש כיו"ר ועדת הבדיקה מקצועית, שתבחן את תהליכי הייצור ואבטחת האיכות במפעל סנפרוסט. הוועדה אשר גמזו יעמוד בראשה, מונתה על ידי תנובה והיא תכלול צוות של אנשי מקצוע חיצוניים ופנימיים מדיסציפלינות שונות, לרבות מומחה אבטחת איכות בינלאומי, טכנולוגי מזון בכירים, מנהל מחלבת אלון תבור לשעבר, מנהל מפעל סנפרוסט ועוד. החברה עדכנה את משרד הבריאות על מינויו של פרופ' גמזו.

ממצאי הבדיקה המלאים:

מסנפרוסט נמסר בתגובה לממצאים: "אנו מודים למשרד הבריאות ומברכים על כל ביקורת, שתאפשר לנו להמשיך ולהשתפר. אנו לוקחים ברצינות את ממצאי הביקורת, וכבר התחלנו לפעול על פי הנחיות משרד הבריאות לשיפור התהליכים במפעל".

תגיות:
משרד הבריאות
/
סנפרוסט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף