לפי אתר האינטרנט של ה-FDA, הסוכנות כעת עורכת בדיקות ולוקחת דגימות ממוצרי מזון כדי לוודא שאלרגנים עיקריים למזון מסומנים בצורה נכונה על תוויות המוצרים, וכדי לקבוע אם מפעלי מזון מונעים ערבוב של האלרגנים. כעת, הבדיקה הקפדנית הזו תיערך גם על שומשום.
השינוי, שהוכנס על ידי ה-FDA, הוא תוצאה של חוק הבטיחות, הטיפול, החינוך והמחקר של אלרגיות למזון, או FASTER, שנחתם בחוק באפריל 2021.
"המשמעות היא שהחל מה-1 בינואר 2023, החיים ישתפרו עבור 1.6 מיליון אמריקאים שיש להם אלרגיה מסכנת חיים כתוצאה מאלרגיות למזון", אמר לינד. הוא הוסיף והכריז כי החוק החדש הוא "ניצחון גדול לקהילת האלרגיות למזון".