מסיקים שיסייעו לגוף: אלו חמשת היתרונות המדהימים של זיתים

זיתים ידועים בהיותם כמזון עתיר שומן ומלוחים, אך לעיתים ניתן לתהות כיצד למרות זאת הם כל כך מועילים בריאותית ואילו חומרים הופכים אותם לכל כך מועילים לגופנו?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זיתים כבושים
זיתים כבושים | צילום: פסקל פרץ-רובין

זיתים ידועים בהיותם כמזון עתיר שומן ומלוחים, אך לעיתים ניתן לתהות כיצד למרות זאת הם כל כך מועילים בריאותית ואילו חומרים מזינים הופכים אותם לכל כך מועילים לגופנו? זיתים, בניגוד למה שנהוג לחשוב, אינם נחשבים לירקות. למעשה, הם סוג של פרי ושייכים לאותה משפחה כמו דובדבנים, אפרסקים ושזיפים. לאחר קטיף ומסיק, מנקים את הזיתים בדרכים שמשנות את הטעם המר הטבעי שלהם.

בנוסף, כדי להבין טוב יותר את היתרונות הבריאותיים של זיתים, הסבירו מספר מומחי תזונה אמריקאים על הנושא וסיפקו חמישה יתרונות מופלאים שהזיתים מספקים לנו.

תגיות:
בריאות
/
זיתים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף