פרס ארגון בני ברית ציון לשבח ניתן לעיתונאי ג'וש ארונסון על סיקור התפוצות

טקס הענקת הפרס לעיתונאות של המרכז העולמי של ארגון בני ברית לסיקור התפוצות בתקשורת הישראלית לשנת 2023 נערך בירושלים. בציון לשבח זכו: ג'וש ארונסון - כתב התפוצות של "מעריב" ויהודה (ארי) גרוס

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
איתי אלן שנידר מנכל בני ברית ודר' חיים כץ יו'ר בני ברית יחד ג'וש ארונסון
איתי אלן שנידר מנכל בני ברית ודר' חיים כץ יו'ר בני ברית יחד ג'וש ארונסון | צילום: ללא קרדיט

אמש נערך בירושלים טקס הענקת הפרס לעיתונאות של המרכז העולמי של ארגון בני ברית לסיקור התפוצות בתקשורת הישראלית לשנת 2023. בציון לשבח זכו: ג'וש ארונסון - כתב התפוצות של "מעריב" ויהודה (ארי) גרוס - לשעבר כתב התפוצות והדתות של "The Times of Israel", וכיום עורך החדשות של eJewish Philanthropy.

הזוכה בפרס למצוינות בסקירת התפוצות בתקשורת הישראלית לשנת 2023 הוא איתמר אייכנר, הכתב המדיני של "ידיעות אחרונות" ו־Ynet. אות מפעל חיים הוענק לעיתונאי הוותיק יצחק הילדסהיימר.

ארונסון אמר במעמד קבלת הפרס: "עשיתי עבודה רבה כדי להיות העיתונאי הראשון בארץ על הרצף האוטיסטי, אבל יש עוד הרבה עבודה כדי לשנות את הסטיגמות ולמען השוויון הדרוש. חשוב שעוד אנשים עם מוגבלויות יקבלו מקום בגופי התקשורת השונים. פעם שאלו אותי למה נהייתי עיתונאי?, ואמרו לי שבתקשורת כבר אין כסף כמו פעם. עניתי שאני בתחום כדי שאוכל לשנות דברים ולעזור לאנשים".

תגיות:
מעריב
/
עיתונאי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף