השבתת נתב"ג הסתיימה - אך בהסתדרות מנסים להאריך את השיבושים

ההסתדרות כבר מנהלת מגעים עם רשות שדות התעופה להרחיב את השביתה ולהמשיך במהלכים שיגבילו את פעילות נתב"ג, אך נראה כי יש מחלוקת בין שני הגופים

ליעם אדיב צילום: ללאמשה כהן צילום: מעריב אונליין
שיבושים בנתב"ג
שיבושים בנתב"ג | צילום: אבשלום ששוני

לפני שעה קלה, ובתום שעתיים של מחאה, הסתיימה השבתת נתב"ג - וההמראות משדה התעופה חודשו. פעילות הטיסות היוצאות הוקפאה בין 08:00 ל-10:00 בבוקר, זאת בעקבות הכרזת יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד על שביתה כללית במשק.

על אף שההמראות חזרו להתקיים, ולמרות שהנחיתות לא הופסקו מלכתחילה - ההשבתה החלקית הביאה לעיכובים משמעותיים בנמל התעופה. לאורך השעתיים בהן שבתו העובדים, לא התקיימה פריקת ואיסוף מזוודות - מה שיצר עומסים משמעותיים במקום, בו אמורים לעבור היום כ-60 אלף נוסעים. המזוודות שנערמו והתורים הארוכים מעידים כי השיבושים צפויים להימשך עד שעות הערב לפחות.

ההסתדרות כבר מנהלת מגעים עם רשות שדות התעופה להרחיב את השביתה ולהמשיך במהלכים שיגבילו את פעילות נתב"ג, אך נראה כי יש מחלוקת בין שני הגופים - בעוד הרשות לא מעוניינת בצעדים נוספים.

ירידת המפגינים לאיילון | צילום: ליעם אדיב
תגיות:
ההסתדרות
/
נתב"ג
/
שביתה בנתב"ג
/
ארנון בר דוד
/
עסקת חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף