סודן מכחישה קשרים עם ישראל, תקיפה אנטישמית נוספת בצרפת | סיכום השבת

המודיעין במדינה הערבית מכחיש פרסומים זרים על מגעים עם ישראל: "קמפיין שמועות"; תומך אמריקאי של נתניהו במסר מפתיע: "מורשתו זוהמה, הוא צריך ללכת"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
יוסי כהן ובנימין נתניהו
יוסי כהן ובנימין נתניהו | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90
2
גלריה

הפרשן היהודי השמרן, ברט סטיבנס, המוכר באהדתו לראש הממשלה בנימין נתניהו, פרסם מאמר מפתיע בעיתון "הניו יורק טיימס", בו הוא קורא לו להתפטר ועורך השוואה בינו לבין נשיא ארה"ב לשעבר, ריצ'רד ניקסון. ניקסון, כזכור, נאלץ להתפטר מתפקידו בעקבות פרשת "ווטרגייט", ולטענת סטיבנס, התנהלותו של נתניהו מזכירה מאוד את ההתנהלות השערורייתית של הנשיא לשעבר. מדובר במאמר שמגיע מאחד התומכים המובהקים של נתניהו לאורך השנים, ועל כן הוא צפוי לעורר הדים בארה"ב.

לוחמי דאעש שנשבו בידיי הכוחות הסורים הדמוקרטים
לוחמי דאעש שנשבו בידיי הכוחות הסורים הדמוקרטים | צילום: רויטרס

מוטי ביטון, שאיבד את אשתו גלילה באסון התהפכות הסירה בצ'ילה בו נפצע בעצמו, כתב בחשבון הפייסבוק שלו לראשונה מאז האסון. "גלילה איננה איתנו", כתב בפוסט הכואב." אכן, טרגדיה איומה בצ'ילה, ואין מילים. לא מאמין שהחצי שלי כבה".

תגיות:
מעריב אונליין
/
סיכום חדשות השבת
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף