צפו: נוסעי טיסת ארקיע לבנגקוק נעמדו דום במטוס עם הישמע הצפירה

במהלך שתי דקות הדומייה בישראל, הודיע קברניט המטוס לנוסעים כי החלה הצפירה - והם נעמדו לכבד את זכר הנופלים מעל מפרץ בנגל, דרומית לבנגלדש

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ארקיע
ארקיע | צילום: ניר קיפניס

הצפירות שנשמעות ברחבי הארץ בימי הזיכרון השונים מאחדות ולו לרגע אחד את תושבי מדינת ישראל, השוכחים לרגע מכל השסעים ומכבדים את אלו שכבר אינם איתנו. מדי שנה, תמונות מרגשות נרשמות במהלך דקות הדומייה, וכך גם היום (רביעי), כאשר סרטון שפרסמו "כאן חדשות" מראה כיצד נוסעי טיסת ארקיע לבנגקוק נעמדו דום למשך שתי דקות במהלך הטיסה לזכר הנופלים.

במהלך הטיסה, עדכן הקברניט את הטסים כי בקרוב תושמע בישראל צפירה בת שתי דקות לזכר חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה. כאשר הודיע הקברניט שהצפירה החלה, עת היה המטוס מעל מפרץ בנגל דרומית לבנגלדש, נעמדו הנוסעים וכיבדו את זכר הנופלים במקביל לצפירה בישראל.

תגיות:
צפירה
/
ארקיע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף