הערכת השיפוצניקים: כמה יעלה לשפץ את מעון ראש הממשלה?

בעקבות הסרטון שהעלה בנו של רה"מ יאיר נתניהו, בו תיעד את מחדלי הקומה העליונה של המעון הרשמי, מסרו אנשי המקצוע הערכת מחיר לתיקון הנזקים: "יש שם פטרת רצינית"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מעון ראש הממשלה בירושלים
מעון ראש הממשלה בירושלים | צילום: נתי שוחט, פלאש 90

בנוסף, שיפוצניק נוסף בשם עמיר שבתאי, המכונה 'הזאב הצוחק', העניק הצעת מחיר נוספת וטען שכל השיפוץ אמור לעלות לא יותר מ־25 אלף שקל.

כאמור, בנוסף לסרטון שהעלה נתניהו הצעיר בחשבון הטוויטר שלו, הוא תקף את התקשורת וכתב: "כאשר מראים לתקשורת את כל הנזילות והעובש בקומה למטה בבית ראש הממשלה, הם אומרים בסדר, אבל הקומה למעלה היא המפוארת. אז צילמתי באייפון שלי את ה'קומה המפוארת' למעלה. בווידאו יש בין היתר את החדר שינה של ראש הממשלה והמקלחת שלו. 'הקיסר בארמון וורסאי', ככה מדמיין אותו השמאל החולה".

כזכור, ב-2015 אירחה אשת רה"מ, שרה נתניהו, את איש התקשורת מושיק גלאמין בבית רה"מ. "הזמנו את מושיק גלאמין לתת חוות דעת מקצועית, אובייקטיבית ובלתי תלויה על התנאים במעון ראש הממשלה. זה מה שיצא", צוין בכיתוב שהוצמד לסרטון באורך כ-15 דקות בעמוד הפייסבוק של נתניהו.

תגיות:
יאיר נתניהו
/
מעון ראש הממשלה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף