בן 43 נהרג לאחר שרכבת פגעה ברכבו: תנועת הרכבות בין הרצליה לנתניה הופסקה

נהג שפרץ מחסום ונעצר על המסילה היה מעורב בתאונה קטלנית בה קיפח את חייו סמוך לשפיים. פרמדיקית מד"א וחובש רפואת חירום סיפרו: "הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
תאונת הדרכים הקטלנית בשרון
תאונת הדרכים הקטלנית בשרון | צילום: מד"א
3
גלריה

מרכבת ישראל נמסר כי "רכב שפרץ בניגוד להנחיות לשטח מפגש הכביש מסילה הסמוך לשפיים, לאחר הפעלת כל אמצעי האזהרה וירידת המחסום, נפגע מרכבת חולפת".

זירת התאונה בין הרכב לרכבת בבית יהושע
זירת התאונה בין הרכב לרכבת בבית יהושע | צילום: דוברות כבאות והצלה

עוד ציינו ברכבת ישראל כי "צוותי חירום והצלה הוזעקו למקום. בהתאם להנחיות המשטרה, הופסקה באופן זמני תנועת הרכבות בין הרצליה ונתניה. רכבות מצפון תחלנה ותסיימנה את נסיעתן בנתניה, ומדרום בהרצליה".

פרמדיקית מד"א, שובל גולן, וחובש רפואת חירום, אבי דהרי, סיפרו: "כשהגענו למקום ראינו את הרכב הפרטי עם פגיעה קשות מאוד בסמוך למסילה. נהג הרכב, גבר בן 43, שכב כשהוא מחוסר הכרה וסובל מפגיעה רב מערכתית קשה מאוד. ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

לפי עדויות שהמשטרה אספה וסרטון שנאסף מרכבת ישראל עולה שהנהג נכנס מהנתיב הנגדי, פרץ אל הפסים, ושניות אחדות לפני שעברה במקום הרכבת הוא עצר את רכבו על המסילה, ונהג הרכבת אף לא הספיק לצפור.

זירת התאונה בין הרכב לרכבת בבית יהושע
זירת התאונה בין הרכב לרכבת בבית יהושע | צילום: דוברות כבאות והצלה

בתוך כך הולכת רגל נהרגה בתאונת דרכים ברחוב שוהם בנתניה. מבדיקה ראשונית של שוטרים שהגיעו למקום התברר כי נהג משאית פגע באישה, שמותה נקבע במקום. שוטרים ובוחני תנועה בזירה, נסיבות התאונה נבדקות.

תגיות:
רכבת ישראל
/
תאונת דרכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף