בעשור האחרון חל זינוק של כ-36% בייצור השקדים בישראל. זאת, בניגוד למגמה העולמית של ירידה בייצור השקדים. כך עולה מנתוני מועצת הצמחים. על פי הנתונים, בשנת 2013 יוצרו בישראל כ-5,500 טון שקדים ובשנת 2022 הגיע יבול השקדים בארץ כ-7,500 טון.
בעשור האחרון חל זינוק של כ-36% בייצור השקדים בישראל. זאת, בניגוד למגמה העולמית של ירידה בייצור השקדים. כך עולה מנתוני מועצת הצמחים. על פי הנתונים, בשנת 2013 יוצרו בישראל כ-5,500 טון שקדים ובשנת 2022 הגיע יבול השקדים בארץ כ-7,500 טון.