ד״ר איל זוהב, רופא נשים במכבי שירותי בריאות, עזב את חייו הפרטיים והמרפאה שלו זמן קצר אחרי פרוץ המלחמה, ולאחר שביצע אימונים ותעסוקה מבצעית, נכנס לעזה לחאן יונס, ונלחם עם גדוד 28 של חטיבת חוד החנית 55.
עשרות מטופלות שלו, רבות בהריון מתקדם, לא שכחו לרגע את הרופא המסור שלהן, ודאגו לשלוח לו לתוך הרצועה חבילה מפנקת לו ולכל הצוות. בתוך החבילה חיכה לאיל גם אלבום ברכות מרגש במיוחד, עם תמונות של התינוקות המתוקים שעזר להביא לעולם.
מתילד וייל, יוזמת החבילה, שלוותה על ידי ד"ר זוהב בשני ההריונות שלה, מספרת: "ילדתי ממש שבוע לאחר תחילת המלחמה, ורציתי לקבוע תור לביקורת ולא הצלחתי להשיג את ד"ר זוהב. לא הבנתי לאן הוא נעלם." בניסיון לאתר אותו, פרסמה וייל פוסט בקבוצה בפייסבוק, בה גילתה שהוא גויס למילואים. "כששמעתי שהוא מגויס ונלחם עבורנו, חשבתי לשלוח לו משהו ולהגיד לו תודה על שהיה כזה רופא מקסים ואכפתי, אז יזמתי פוסט נוסף ולא צפיתי את ההיענות להצטרפות למשלוח".
כ-50 מטופלות של ד"ר זוהב, בעבר ובהווה, התאגדו והכינו חבילה מפנקת, בריאה ומזינה לו ולכל הצוות איתו הוא נלחם. "הבנו מרונה, המזכירה שלו, שהוא לא אוהב ג'אנק, אז ריכזנו בחבילה פיצוחים ואגוזים, דברים שנוח להחזיק בשטח", מספרת וייל, "רצינו שהחבילה והאלבום יזכירו לו את השגרה, שיראה פנים מוכרות שם בשטח, להזכיר לו את ההערכה הרבה של המטופלות שלו לטיפולו המצוין והמסור".