לראשונה מאז השבת השחורה: תחנת רכבת שדרות תפתח ביום שני

התחנה תשוב לפעילות ביום שני ה-18 למרץ, ובשלב הראשון תפעל רק לכיוון דרום - נתיבות, אופקים ובאר שבע. השירות בתחנה יפעל בשעות 22:00-06:00 בתדירות של רכבת אחת לשעה. "נדבך חשוב בשיקום הדרום והעוטף", בירכו

משה כהן צילום: מעריב אונליין
תחנת רכבת ישראל
תחנת רכבת ישראל | צילום: רויטרס
3
גלריה

לראשונה מאז פרוץ מלחמת "חרבות ברזל" ב-7 באוקטובר, תחנת שדרות של רכבת ישראל תיפתח לנוסעים ביום שני ה-18 למרץ, כך הודיעה היום (רביעי) משטרת ישראל. בשלב הראשון תופעלנה רכבות רק לכיוון דרום – נתיבות, אופקים ובאר שבע, אך ברכבת ישראל פועלים מול משרד התחבורה וגורמי הצבא על מנת לאפשר גם נסיעה ברכבת גם לכיוון צפון.

בהתאם להתאמות, הרכבת בשדרות תיפתח לשירות ביום שני והנסיעה ממנה תתאפשר רק לכיוון דרום. השירות הרכבתי בתחנה יופעל בין השעות 22:00-06:00 בתדירות של רכבת אחת מידי שעה לכל כיוון. נוסעים שיעדם או מוצאם תחנות אחרות וצפוניות יותר, יבצעו החלפת רכבות  בתחנת באר שבע וימשיכו ליעדם.

הקרונות החשמליים החדשים של רכבת ישראל
הקרונות החשמליים החדשים של רכבת ישראל | צילום: אהוד אמיתון/TPS
בניה חדשה בשדרות
בניה חדשה בשדרות | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
תגיות:
רכבת ישראל
/
שדרות
/
מלחמת חרבות ברזל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף