עצר לסייע לאזרח ונהרג: טקס הנצחה מרגש לשוטר יניב עמרן ז"ל

קצת יותר מחודש אחרי שנספה בתאונת דרכים מחרידה בעת שסייע לנהג שנעצר באמצע הנתיב השמאלי בשל תקר בצמיג, התקיים במרחב דן של משטרת ישראל טקס מרגש לזכרו של השוטר יניב עמרן ז"ל

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
רס"ב יניב עמרן
רס"ב יניב עמרן | צילום: דוברות המשטרה
4
גלריה
נשקו האישי של יניב עמרן
נשקו האישי של יניב עמרן | צילום: דוברות המשטרה

נזכיר כי ביום ה-18 בפברואר עלה על האופנוע המשטרתי עם סיום משמרת בדרכו חזרה הביתה לראש העין. בעת שחלף בכביש 471 (מכבית) סמוך למחלף שעריה הבחין ברכב שעומד בנתיב השמאלי של התנועה עם תקר בגלגל. עמרן ז"ל, עצר את האופנוע בצד הדרך במטרה לסייע לנהג, ובאותה עת חלפה נהגת שפגעה בו בעוצמה. עמרן, נפצע באורח קשה, ולצוות מד"א שהגיע למקום לא נותר אלא לקבוע את מותו בזירה.

יניב עמרן ז''ל
יניב עמרן ז''ל | צילום: דוברות המשטרה

כאמור במהלך הטקס לזכרו במעמד סגן מפקד מרחב דן סנ"צ אליעד אנקרי ומפקד תחנת מסובים סנ"צ ניר נגר, נחשפו תמונתו ושמו על קיר הנופלים של המרחב.

שמו של יניב עמרן על קיר הנופלים של מרחב דן
שמו של יניב עמרן על קיר הנופלים של מרחב דן | צילום: דוברות המשטרה

מפקד תחנת מסובים, סנ"צ ניר נגאר: "אובדנו של יניב ז"ל מרגיש בפן האישי אובדן משמעותי מאוד, גם של שוטר, גם של חבר וחסרונו מורגש בצורה ניכרת בתחנת מסובים. יניב היווה קרקע בטוחה ודמות בולטת הן כאדם, הן כשוטר והיה מסור מאוד לעבודתו ומשפחתו. בתפקידו שימש כסגן מ' שיטור עירוני אור יהודה, בלט בקשרי הקהילה בצורה מעוררת השראה ואף לקח על עצמו פעילות קהילתית בגני הילדים באור יהודה. אין אחד מתושבי העיר או שוטרי התחנה שלא התאהב בדמות שהיה. אני משתתף בצער משפחתו ואנו תחנת מסובים- מרחב דן נמשיך להיות לצד המשפחה ולוות אותם לאורך הדרך".

תגיות:
משטרת ישראל
/
תאונת דרכים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף