העמותה, שנרשמה בנובמבר 2023, הצהירה כי מטרותיה הן טיפול ושיקום באמנות משקמת לנפגעי פעולות איבה, מתמודדי נפש ותמיכה בחיילי צה״ל. בחקירה עלה כי כבר בתחילת פעילותה נחשדה העמותה בהעתקת אתר האינטרנט של עמותת נט״ל – נפגעי טראומה על רקע לאומי, תוך שימוש בתוכן ובמבנה האתר ללא כל אישור, באופן שעלול היה להטעות את הציבור ותורמים פוטנציאליים לחשוב כי מדובר בעמותה ותיקה ומוכרת.
הרשות ציינה כי העמותה לא שיתפה פעולה באופן מלא עם דרישות הפיקוח והחקירה, הקשתה על יצירת קשר עם חברי הוועד ונמצא חשש ממשי לזיוף חתימתו של אחד מהם. מכלול הממצאים, כך נטען, מהווה הפרה בוטה של חוק העמותות ושל הנחיות הרשמת.
בשל חומרת הממצאים, הגישה יחידת האכיפה והבקרה של רשות התאגידים בשבוע שעבר בקשה רשמית לפירוק העמותה לבית המשפט המחוזי בתל אביב.