תצוגת האופנה של התלמידים בהשראת החטופים וחללי צה"ל

תלמידי כיתות ט-י"ב מבית הספר קמפוס עמל מקס פיין שבתל אביב הציגו יצירות אופנה ייחודיות בהשראת גיבורי המלחמה: "הגיבור שלי הוא ירדן ביבס"

יובל בגנו צילום: באדיבות המצולם
הבגד שעיצבה מריה אורלינסקי
הבגד שעיצבה מריה אורלינסקי | צילום: אורן קלר
2
גלריה

בתצוגה חגיגית שהתקיימה לאחרונה במסגרת פרויקט של מגמת עיצוב ואופנה במשרד החינוך, הציגו תלמידי כיתות ט-י"ב מבית הספר קמפוס עמל מקס פיין שבתל אביב, יצירות אופנה ייחודיות. תלמידי כיתות י"א בחרו במהלך העבודה על עיצוב הבגדים דמות מעוררת השראה וגבורה וחיברו אליה פרח סמלי כשכל אחת מהעבודות מספרת סיפור אישי עמוק ומוקדשת לגיבורי המלחמה.

הבגד שעיצב יובל ברגור
הבגד שעיצב יובל ברגור | צילום: אורן קלר

"צבעו האדום מבטא גם דם, גם אהבה עמוקה, וגם תקווה לפריחה מחודשת למרות השכול. היא נראית עדינה, אך פורחת בעוז גם באדמה שנפגעה – כמו ירדן, שנושא בליבו שבר אך ממשיך בדרכו באומץ. וגם את החצב שפורח ראשון כשעדיין חם, לפני הגשם. החצב גבוה, בולט בשטח וסמל לעמידות, שורשיות ואורך רוח. כמו ירדן, החצב שורד תנאים קשים ומסמל התחלה חדשה מתוך אדמה חרוכה. שני הפרחים יחד מבטאים זיכרון, עמידות וכוח להמשיך.

תגיות:
אופנה
/
חינוך
/
חטופים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף