גבר כבן 40 נמצא מת בדירה בקריית אתא עם פציעות לגופו

במד"א התקבל דיווח על גבר כבן 40 שנמצא מת בקריית אתא, המשטרה פתחה בחקירה. מפרמדיק מד"א נמסר: "חברנו לכוחות המשטרה, הגבר היה עם פציעות בגופו", מהמשטרה נמסר כי ההערכה היא שמדובר בוויכוח שהסלים

אלון חכמון צילום: ללא קרדיטבתיה גלעדי צילום: ללא
ניידת מד"א ומשטרה בזירת האירוע | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

בשעה 10:02 התקבל דיווח במוקד 101 על גבר שנמצא הבוקר (רביעי) מחוסר הכרה בדירה בקרית אתא. צוותי מד"א מדווחים על גבר כבן 40 ללא סימני חיים וקובעים את מותו. מדוברות המשטרה נמסר כי נפתחה חקירה, וכי לגופו היה פצע דקירה, ומעריכים כי מדובר בוויכוח בין השניים שהסלים לפסים אלימים והסתיים ברצח. ככל הנראה מדובר בסכסוך בין נרקומנים.

פראמדיק מד"א מיכאל יוחנוב, סיפר: "חברנו לכוחות המשטרה במקום, ראינו בתוך הדירה גבר כבן 40 ללא דופק וללא נשימה עם פציעות בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות ונאלצנו לקבוע את מותו במקום".

דוברות המשטרה: "שוטרי תחנת זבולון פתחו בחקירה לפני זמן קצר לאחר קבלת דיווח אודות גבר, שפרטיו טרם מזוהים בשלב זה, עם פצע דקירה שאותר בדירה בקריית אתא ומותו נקבע ע"י גורמי הרפואה. שוטרי תחנת זבולון הגיעו למקום מיד עם קבלת הדיווח והחלו באיסוף ממצאים יחד עם חוקרי הזיהוי הפלילי במסגרת החקירה שנפתחה. הרקע לאירוע ונסיבותיו בבדיקה".

תגיות:
מד"א
/
משטרה
/
קריית אתא
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף