טיפ: ככל שיש יותר שמש, כך הטעם יהיה עשיר ומרוכז יותר.
בחרו אדמה עשירה ומאווררת: תערובת שתילה איכותית או אדמת גינה מועשרת בקומפוסט.
כדאי להוסיף למצע השתילה 40 גרם (חצי כוס פלסטיק) של "אוסמוקוט" דשן בשחרור איטי של שישה חדשים. זרעי או שתילי וויטני זמינים במשתלות נבחרות לגינון הביתי ברחבי הארץ, פשוט חפשו את השלט “עגבניית וויטני”.
עגבניות בכלל, ווויטני בפרט, לא אוהבות הפתעות. השקו כל יום. אם השתילה היא בקרקע – יש להשקות בהתחלה ליטר ליום ובהדרגה לעלות לשלושה ליטר כאשר הצמח מתפתח ומגיע להנבה של פרי. באדנית או עציץ, יש לוודא שיש חור ניקוז ולהשקות עד לנגירה. הימנעו מהרטבת העלים, זה עוזר למנוע מחלות ולשמור על צמח בריא.
טיפ ירוק: פרשו שכבת חיפוי (קש, עלים יבשים או שבבי עץ) סביב הצמח לשימור הלחות ולחיסכון במים.
עגבניית וויטני נוטה לגדול לגובה ולהתפשט לצדדים, לכן מומלץ להוסיף לה מוט תמיכה או רשת כבר מהשלבים הראשונים וללפף את הענף הראשי מסביב לחוט או המוט. יש להשאיר את הענף הראשי ולגזום את כל ענפי הצד (מסומנים בתרשים O).
טיפ אחרון: קצת תשומת לב ואהבה תמיד עושות לה טוב.
כעבור כ־70 יום מהשתילה (או 80 ימים מהזריעה) תתחילו לראות פירות אדומים מבריקים, מוצקים וריחניים. חכו שהם יהיו בצבעם המלא - זה הרגע שבו וויטני במיטבה וניתן לקטוף אותה. הביס הראשון יגלה לכם טעם עגבנייה אמיתי, כזה שמחזיר ישר לילדות.