מובילת המחאה כבר חרצה את גורלה של הפצ"רית: "ת.נ.צ.ב.ה"

לא כולם חיכו להודעה על איתורה של הפצ"רית, לאחר שנעדרה מספר שעות. שקמה ברסלר כבר חרצה את גורלה בציוץ שלאחר מכן נמחק, ואותו החליפה במילים "איזו הקלה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
החיפושים אחר הפצ"רית בחוף בתל אביב, 2.11.25 | צילום: אלון חכמון
שקמה ברסלר וטלי גוטליב בבית משפט
שקמה ברסלר וטלי גוטליב בבית משפט | צילום: יונתן שאול, פלאש 90

בציוץ שנמחק כתבה ברסלר: "אלה שהסיתו נגד רבין קיבלו שליטה במשטרה. אותה משטרה שלא הגינה על חיילי צה"ל והפרקליטות כשאספסוף מוסת מתוך הכנסת ומחוצה לה פלש לשדה תימן ובית ליד. תחת הלחץ המתועב הזה הפצ"רית עשתה טעות. אבל שלא יהיה ספק - זו אותה אידיאולוגיה שהביאה לרצח רבין שגם דחפה את הפצ"רית למותה. ת.נ.צ.ב.ה".

הציוץ של שקמה ברסלר על הפצ''רית
הציוץ של שקמה ברסלר על הפצ''רית | צילום: צילום מסך, רשת X

לאחר שצייצה ומחקה על סאגת הפצ"רית, סיכמה שקמה ברסלר את אירועי הערב וכתבה: "אנחת הרווחה שהפצ״רית נמצאה בריאה ושלמה לא משנה את העובדה הבאה: קו ישיר מחבר בין האידיאולוגיה שהובילה לרצח רבין לבין זו של אלה שכיום מרסקים את הדמוקרטיה, אלו שהכשירו אלימות ופריצה לבסיסי צה"ל. אני כמובן לא העניין - הם מנסים להלך אימים על כולנו, כל מי שלא מתיישר מולם הופך למטרה. לא נירתע. נעמוד זקוף מול שלטון שרוצה שנרכין ראש. יחד נציל את מדינת ישראל".

מי שעוד הגיבה לאירוע החריג היא חברת הכנסת וחברת ועדת חוץ וביטחון, טלי גוטליב, שכתבה: "מקומה של הפצרי״ת במעצר! ׳נסיון ההתאבדות׳ שלה הוא נסיון לשלוט חזרה בשיח, ולהוריד מהכותרות את חרפת מעשיה, ושוב להשחיר את אנשי הימין. אגב,  מעניין אותי לדעת איך שקמה ברסלר, זו שאמרה שהדמוגרפיה של הימין היא בעיה אבל יש להם את הכלים להתמודד איתה, ידעה לרשום פוסט שהפצרי״ת כבר נפטרה והאשימה את כל הימין".

עוד הוסיפה גוטליב: "ובכן רבותיי, לפצרי״ת היה הרבה מה לספר והרבה מאד חפצו שלא תספר. ניסיון התאבדות הוא לא יותר מפתרון להוריד מהכותרות את זוועת והיקף שקרים של צמרת הפרקליטות הצבאית ומעורבות היועמשית ומקרוביה. מקומה של מי שקשרה קשר לביצוע פשע, שיבשה הליכי משפט, והפרה אמונים במעצר וחובה לבדוק היתכנות הגעה להסכם עד מדינה איתה שאגב מזה הרבה מאד חוששים".

גם אם קצינים אחדים פעלו באופן חמור ופסול, יש לי אמון מלא בכוחנו להיבנות מתוך האירוע הקשה הזה ולהשיב את האמון בפרקליטות, לאחר פעולותיה למען חיילי צה״ל ומפקדיו במהלך השנתיים האחרונות ובכלל. בעת הנוכחית, נעשה הכל על מנת לשמור על היציבות, להביא למינוי פרקליט צבאי חדש ולהבטיח כי צה"ל ימשיך לפעול על פי חוק לביצוע משימותיו. נבצע את התהליכים הנדרשים באופן מקצועי ללא משוא פנים ולמען צה״ל, חייליו ומדינת ישראל״.

תגיות:
יפעת תומר-ירושלמי
/
שקמה ברסלר
/
שדה תימן
/
פצ"רית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף