חשד לרצח בחיפה: אדם נפל אל מותו מבניין - המשטרה פתחה בחקירה

כוחות הצלה הגיעו לרחוב הגנים בחיפה, שם נפל אדם כבן 50 מגובה רב, וקבעו את מותו במקום. אישה כבת 35 נפצעה באורח קל עד בינוני ופונתה לבית החולים. במשטרה חושדים כי מדובר ברצח

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הזירה בה אדם נפל אל מותו בחיפה | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

גבר נהרג לאחר שככל הנראה נפל מגובה רב ברחוב הגנים בחיפה. דוברות מד"א מוסרת כי גבר כבן 50 אותר ללא סימני חיים עם פציעות בגופו, לאחר שנפל מגובה רב. כוחות מד"א קבעו את מותו במקום. צוותי מד"א נוספים שהגיעו בזירה פינו לבי"ח רמב"ם אישה כבת 35 במצב קל עד בינוני עם חבלות בגופה.

המשטרה מוסרת כי מדובר בחשד לרצח. מחקירה ראשונית של המשטרה עולה חשד לפלילים. הקורבן, תושב חיפה בשנות ה-50 לחייו, נמצא ללא רוח חיים ומותו נקבע בזירה על ידי גורמי הרפואה כשעל גופו סימני אלימות. שוטרי תחנת חיפה שהגיעו מייד למקום עצרו חשודה ממוצא דרום אמריקאי, שפרטיה טרם זוהו, בחשד למעורבות באירוע והיא פונתה לקבלת טיפול רפואי. במסגרת החקירה שנפתחה, הגופה תישלח לבדיקה במכון לרפואה משפטית באבו כביר לקבלת חוות דעת. חקירת האירוע ונסיבותיו נבדקות.

הזירה בה אדם נפל אל מותו בחיפה
הזירה בה אדם נפל אל מותו בחיפה | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

מפקד מחוז חוף, ניצב יחיאל בוהדנה, סיים הערכת מצב עם המפקדים בזירה בחיפה ובסיומה הטיל את החקירה על היחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) של מרחב כרמל.

תגיות:
מוות
/
נפילה מגובה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף