תאונה קטלנית ליד צומת הסרגל: גבר כבן 30 נהרג - אישה במצב אנוש

תאונת דרכים קטלנית התרחשה בכביש 65 סמוך לצומת הסרגל, בה נהרגה אדם נהרג ואישה נפצעה באורח אנוש. כמו כן בזירה ישנם פצוע אחד קשה, אחד בינוני ואחד קל

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
זירת התאונה ליד צומת הסרגל | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

במד"א מדווחים כי בשעה 23:15 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב גלבוע על תאונת דרכים בכביש 65 בסמוך לצומת הסרגל. אדם אחד נהרוג, חובשים ופרמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי במקום לכ-6 פצועים, בהם: אישה כבת 40 במצב אנוש, בהחייאה עם חבלה רב מערכתית, גבר בן 54 במצב בינוני עם חבלות בגפיים התחתונות ו-3 פצועים נוספים במצב קל.

חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שבסופן נקבע מותו של גבר כבן 30 עם חבלה רב מערכתית. צוותי מד"א נוספים מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח העמק 4 פצועים, בהם: אישה כבת 40 במצב אנוש עם חבלה רב מערכתית, תוך כדי פעולות החייאה, גבר כבן 25 במצב קשה ויציב, בהכרה עם חבלת ראש, גבר בן 54 במצב בינוני עם חבלות בגפיים התחתונות ופצוע נוסף במצב קל.

זירת התאונה ליד צומת הסרגל
זירת התאונה ליד צומת הסרגל | צילום: תיעוד מבצעי מד''א

"מדובר בתאונה קשה בין מספר כלי רכב, ראינו מס' רכבים מרוסקים. בזירה היו 7 פצועים, מתוכם היה גבר כבן 30 מחוסר הכרה, ללא סימני חיים עם חבלות משמעותיות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה אך לצערנו הרב לא נותר אלא לקבוע את מותו. אישה כבת 40 הייתה מחוסרת הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם חבלות קשות בגופה.

"הענקנו לה טיפול רפואי מציל חיים שכלל פעולות החייאה ממושכות ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה קריטי ואנחנו נלחמים על חייה. צוותי מד"א נוספים שהגיעו לזירה, העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים 4 פצועים נוספים, בהם: גבר כבן 25 שנפצע קשות, גבר בן 54 במצב בינוני ו-3 במצב קל."

תגיות:
תאונת דרכים
/
פצוע אנוש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף