הבריחה הגדולה: עבריין שממתין לגזר דין נמלט מהשוטרים על סירה

תושב הצפון, החשוד בעבירה וממתין לגזר דין, זוהה על ידי מפקחי מכס בבדיקה שגרתית במרינה בהרצליה, ואז החליט לפתוח בבריחה נועזת ולצאת מהארץ דרך הים על סירה

אלון חכמון כתב פלילים ומשטרה מעריב צילום: מעריב אונליין
המרינה בהרצליה
המרינה בהרצליה | צילום: מרים אלסטר, פלאש 90

על פי החשד, מדובר באדם הממתין לגזר דינו בגין מעורבות בתאונת דרכים. החשוד אותר במהלך בדיקה שביצעו מפקחי רשות המסים במסגרת פעילות שגרתית של ביקורת ואישורי מעבר ויציאה מהארץ.

בשלב זה, אחד החשודים ניצל את ההזדמנות ונמלט מהמקום. האירוע דווח למשטרה, שפתחה בחקירה ומנהלת מצוד בניסיון לאתר את החשוד, שעל פי ההערכה ניסה להימלט מהארץ באמצעות סירה. עוד נמסר כי, במהלך החיפוש שביצעו המפקחים, אותר החשוד לאחר שלא עבר את הסדרי הבידוק כנדרש.

לפי גורם במשטרה, בשיחה עם "מעריב": "מפקחי רשות המסים הגיעו באופן עצמאי לערוך ביקורת בנמל בהרצליה. רק לאחר אירוע הבריחה נעשתה פנייה למשטרה". נסיבות האירוע נבדקות.

תגיות:
מרינה הרצליה
/
הרצליה
/
רשות המיסים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף