"אנחנו מקיימים את ההנחיות וכשקיבלנו את ההתראה, יצאנו באמצע הלילה לרכב ונסענו למקלט", הם סיפרו – "כשהיינו במקלט שמענו פיצוץ חזק, אבל לא ידענו שיש נפילה בבית שלנו. רק כשחזרנו ראינו את ההרס הרב בבית". קרוב משפחתם שסייע להם לפנות תכולה אישית מהבית שספג נזקים כבדים, סיפר עוד: "הם תמיד פועלים על פי ההנחיות וזה הציל אותם".
ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן שיבח את התנהלותם של בני הזוג ציין. הם לא התעצלו ולמרות שעת הלילה המאוחרת והקור ששרר בחוץ, הם יצאו מביתם והספיקו להגיע למקלט", הוא ציין – "מה הבנו הלילה שוב? שום דבר לא מוגן באופן מלא חוץ מהמרחב המוגן. זה היה אמצע הלילה והם קמו ויצאו את הקור ולמקלט ובכך הצילו את חייהם. קיום ההנחיות מציל חיים".
הפגיעה הישירה בבית גרמה לנזקים כבדים ובני משפחה הגיעו כדי לסייע לבני הזוג שפונו לבית מלון, באיסוף דברים אישיים. מבדיקה הנדסית של העירייה עולה, כי המבנה עצמו אינו מסוכן ואינו מיועד להריסה. אבל יידרשו ככל הנראה עוד חודשים ארוכים לצורך ביצוע עבודות השיפוץ הנרחבות הדרושות בבית.
"ברגע אחד, בן אדם נשאר ללא בית. אבל העיקר שכולם בריאים ועוד יחזרו לביתם", ציין עוד קרוב משפחתם, שהעמיד על רכבו שקיות ובתוכן תכולה אישית שניתן היה לחלץ מהבית.