"אין הפסקת אש בדרום לבנון. יש מלחמה בדרום לבנון. כשאתה שומע 'הותר לפרסום' זה קורע את הנשמה והלב, זה עולם ומלואו, אבל אנחנו במלחמה", אמר אוחנה בצער והוסיף: "מזכ"ל חיזבאללה החצוף הזה, אני קראתי שהוא דחה את הפסקת האש".
"תראה מה קורה שם, תראה לאיזה מצב הם הגיעו", אמר באכזבה סרי. "הם דחו את הסכם הפסקת האש, הם לא רוצים הפסקת אש". אוחנה הסתייג וטען שלפי המידע שהגיע אליו, זה לא בדיוק המצב כרגע בשטח - "אני שומע מלא מעט קצינים לשעבר או בכירים לשעבר במערכת הביטחון וגם מכתבים צבאיים, לפחות מחלקם, שחיזבאללה ואיראן חטפו מכות קשות".
"זה לא אותו חיזבאללה שהיה לפני 7 באוקטובר. הוא הרבה פחות חזק. הוא מוחלש, הרבה פחות טילים, הרבה פחות נשק, השטח שלו מצטמצם. אי אפשר להציג את זה רק בצורה כזאת, כאילו אנחנו שם ולא נעשה שום דבר. נעשו הרבה מאוד דברים. גם אם אני מניח שצריך לעשות עוד דברים", הוסיף אוחנה.