אלמנה בת 83 נותרה עם החובות של בנה: כעת היא קיבלה הודעת עיקול

אלמנה בת 83 מקריית חיים טוענת כי הוטל עלייה עיקול מטעם חברת כאל, עקב חובות שהותיר בנה המנוח וללא שנמסרה לה הודעה על ההליך: "אני רוצה לשלם, אבל אני יכולה רק בפריסה קטנה כי אני חיה מקצבה"

לוגו 104.5 צילום: רדיו צפון 104.5FM
עקבו אחרינו
לשכת הוצאה לפועל
לשכת הוצאה לפועל | צילום: יח"צ

פרידמן, אלמנה המתגוררת לדבריה באותה כתובת זה 60 שנה ומתקיימת מקצבת סיעוד, סיפרה כי לאחר מות בנה גילתה שהותיר חובות. "לקח לנו זמן להתאושש, ואז הסתבר שהיו לו חובות. שילמנו ככל שיכולנו", אמרה.

לטענתה, בתה פנתה מספר פעמים לחברת כאל בניסיון להגיע להסדר תשלומים, אך ללא הצלחה. "אני רוצה לשלם, אבל אני יכולה רק בפריסה קטנה כי אני חיה מקצבה".

עוד טענה כי הופתעה כאשר הוטל עליה עיקול. "פתאום, ביום בהיר אחד, הגיע עיקול. הסתבר שהיה תסקיר שקרי שבו רשמו שתי כתובות. לא נמסרה לי הודעה על המשפט, למרות שאני גרה באותה כתובת כבר 60 שנה".

פרידמן הוסיפה כי שכרה עורך דין בכוונה להיאבק בהליך. "אני שבורה ואומללה. הבן שלי נפטר באופן פתאומי בגיל 51. לקח לי זמן להתאושש. קיבלתי דרישה מכאל לשלם, אבל כאל לא מוכנה לוותר".

מחברת כאל נמסר בתגובה: "כאל פעלה לאורך כל הדרך בהתאם להוראות הדין והבהירה ליורשת שבהיותה היורשת היחידה עליה להסדיר את החוב. כאל פעלה על מנת להגיע להסדר וטרם ננקטו הליכי הוצאה לפועל".

תגיות:
ויזה כאל
/
הוצאה לפועל
/
קריית חיים
/
חובות
/
קצבת סיעוד
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף