חושבים לאמץ כלב? מאה המשפחות הראשונות יקבלו חבילה בסך 5,240 ש"ח

על רקע ירידה של כמעט 50% באימוץ כלבים תוך שש שנים ושיעור החזרות של כ-30%, "תנו לחיות לחיות" וביופט משיקות תוכנית ראשונה מסוגה שתעניק ל-100 משפחות חבילה מקיפה של חיסונים, ביקורי וטרינר, שקי מזון ועוד

יובל בגנו צילום: באדיבות המצולם
עקבו אחרינו
עמותת תנו לחיות לחיות
עמותת תנו לחיות לחיות | צילום: אופיר ברמן
3
גלריה
אימוץ כלבים
אימוץ כלבים | צילום: תנו לחיות לחיות

במקביל, כ-30% מהכלבים שנמסרים כיום לאימוץ מוחזרים לעמותה במהלך החודשים הראשונים, כמעט אחד מכל שלושה. במסגרת התוכנית, המכונה "אימוץ בראש שקט", היעד הוא לצמצם את שיעור ההחזרות ל-8%-10%. חבילת האימוץ המקיפה תכלול חיסונים וטיפולים מונעים בשווי 660 שקלים, עד ארבעה ביקורי וטרינר בשווי 600 שקלים, שישה שקי מזון בשווי 1,680 שקלים וארבעה מפגשי אילוף בבית המשפחה בשווי 1,400 שקלים.

המהלך נועד להפחית גם את העלויות הנלוות להכנסת כלב לבית בתקופה הראשונה, שבה נדרשות משפחות להתמודד עם הוצאות רפואיות, מזון ולעיתים גם צורך באילוף. חלק מהכלבים שנמסרים לאימוץ מעולם לא חיו קודם לכן בבית ואינם מורגלים בשגרת חיים משפחתית, בקולר או בהליכה ברצועה.

מנכ''לית תנו לחיות לחיות יעל ארקין
מנכ''לית תנו לחיות לחיות יעל ארקין | צילום: באדיבות ''תנו לחיות לחיות''

הפרויקט יחל ביום אימוץ שיתקיים בפארק מלמדוביץ', מרום נווה ברמת גן ב-26.8, יום הכלב הבינלאומי, בין השעות 17:30-19:30, בשיתוף היחידה הסביבתית בעיריית רמת גן ומרכז הצעירים של העיר, "הקומה השניה". החל מאותו היום, ניתן יהיה לאמץ גם במספר 3703*, בית המחסה של תנו לחיות לחיות בכפר רות, במרפאות העמותה ובפרויקט השיקום בכלא חרמון. כל הכלבים הממתינים לאימוץ מופיעים גם באתר וברשתות החברתיות של העמותה.

תגיות:
תנו לחיות לחיות
/
אימוץ כלבים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף