הסכם קיבוצי חדש ברשות הטבע והגנים: תוספות שכר, מענקים והטבות ל-2,200 עובדים

ההסכם בין היתר כולל מענק חתימה חד פעמי בגובה 1,000 שקל, וכן תוספת שקלית קבועה ופנסיונית לכל עובד חודשי. יו”ר הסתדרות המעוף, עו”ד גיל בר טל: “ההסכם הוא הבעת הוקרה לעבודתם החשובה"

לוגו מעריב צילום: מעריב אונליין
עקבו אחרינו
הסכם קיבוצי חדש ברשות הטבע והגנים
הסכם קיבוצי חדש ברשות הטבע והגנים | צילום: הסתדרות המעו"ף

הסתדרות המעוף, ועד עובדי רשות הטבע והגנים והנהלת רשות הטבע והגנים חתמו היום על הסכם קיבוצי חדש ומיטיב, הכולל תוספות שכר, מענקים והטבות כספיות עבור כ־2,200 עובדות ועובדי הרשות. בין היתר, כולל ההסכם מענק חתימה חד פעמי בגובה 1,000 שקל, וכן תוספת שקלית קבועה ופנסיונית לכל עובד חודשי, בסך של עד 400 שקל, בהתאם לדירוג ולדרגה.

עוד כולל ההסכם הכרה בוותק מקצועי קודם של העובדים, לרבות ותק שנצבר במגזר הפרטי, לצורך קביעת שכרם. בנוסף, הוסכם על מענק מצוינות, תקציב ביגוד, תגמול עבור פעילות שטח ומבצעים, וכן הסדרים והטבות בנושא רכב.

במסגרת ההסכם נקבעו גם תוספות שכר מיוחדות לעובדים בתפקידי ניהול בכיר, ניהול אתרים, ניהול מרחבים, ניהול בדרג ביניים, וכן לאקולוגים ולווטרינרים. לצד השיפור בתנאי השכר וההטבות, הושגו הסכמות שנועדו להגביר את הביטחון התעסוקתי ואת מעמדם של עובדי הרשות, וכן לשפר את תנאי הרווחה שלהם.

בר טל הוסיף כי הסתדרות המעוף תמשיך לייצג נאמנה את עובדי רשות הטבע והגנים ולשמר את הקשר הטוב וההדוק עם ועד העובדים, למען העובדים ולקידום זכויותיהם.

תגיות:
הסכם קיבוצי
/
רשות הטבע והגנים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף