השיר, שהוקלט במהלך ביקור של הזמרת בארצות הברית לפני כחודשיים במסגרת סדרת פגישות ועבודה באולפנים מעבר לים, הופץ תחילה בשקט יחסי והושמע בתחנות רדיו מקומיות ואצל תקליטנים שונים בארצות הברית. כעת, ההימור השתלם והפך להישג חסר תקדים עבורה.
בשיחה עם מעריב, מספרת זוארץ: ״לפני שנה בערך התחלתי להשתעשע עם הרעיון של לשיר באנגלית, מפה לשם לפני כמה חודשים טסתי לארה״ב לחודש, הייתי באולפנים ופגישות מתחת לרדאר. אז הוצאתי את ׳Boys Don’t Cry׳ הושמעתי בתחנות רדיו בארה״ב והשיר נשלח למספר דיג׳יים. ממש לפני כמה שעות קרה משהו שלא דמיינתי שיקרה, מי בכלל יכול לחשוב דבר כזה: ׳Boys don’t cry׳ נכנס לטופ 100 של ׳iTunes Pop USA׳ מתחת ל-APT וטיילור סוויפט, זו התרגשות ענקית ובקרוב הפתעות נוספות״.
ההישג הבינלאומי מצטרף לתקופה פורה במיוחד בקריירה של זוארץ בת ה-26. מלבד פריצת דרך מעבר לים, בימים אלו היא גם עמלה על חומרים מוזיקליים חדשים, במקביל לציפייה לעליית הדוקו-ריאליטי החדש בהפקת פארן סטודיו (בבימויה של אירמה אידלמן) בטלוויזיה, שיתמקד בה, באחותה אור, ובבן הזוג של אור - קפטן בית"ר ירושלים ונבחרת ישראל, הכדורגלן ירדן שועה. אין ספק שזוארץ לגמרי מוכיחה שהיא כאן כדי להישאר, ולא רק בגבולות ישראל.