מקובל להתייחס לטבעונות כאל טרנד. ואכן, במובנים רבים היא עונה לקריטריונים המאפיינים טרנדים - אופנתיים, חברתיים או קולינריים, כאלה שתופסים תאוצה בזמן קצר בקרב קהלים שונים, וזה לא מזיק כשהם מקבלים רוח גבית מאחת מתוכניות הריאליטי המובילות על המסך.
"ניתן להירשם לסמסטר אחד או לשני הסמסטרים. בסמסטר הראשון יש שתי סדנאות מעשיות, ובהן לומדים להכין מזון צמחוני/טבעוני, ואילו הסמסטר השני נותן הרחבה וכולל גם מידע על טבעונות במצבי חולי. המעבר לצמחונות או טבעונות חייב להיעשות עם ידע, משום שעלולים להיווצר חוסרים תזונתיים. הרי גם צמחונים וטבעונים יכולים לאכול ג'אנק, כמו חטיפים שאינם מכילים רכיבים מהחי, אך לא לכך התכוון המשורר. לנו חשוב לתת דגש על תזונה בריאה ממזון איכותי ולא מעובד".
"זה עלול לעבוד בדיוק באותו אופן כשאנחנו נבחר להקריב את ההרגלים שלנו על מזבח הטבעונות. הידע התזונתי המקצועי, ההבנה כיצד הגוף עובד ומה הוא צריך וטיפים להתנהלות יומיומית שמקלים על השינוי, את כל אלה אני רואה כחובה שלמי שרוצה לעבור לטבעונות, לשמור על הבריאות ולהתמיד".
"הליווי מאפשר למתאמן לקבל מענה מרחוק ברגעי שיא. כשהוא צריך מישהו שיחזק אותו ויזכיר לו למה הוא עושה את מה שהוא עושה ויעזור לו להישאר על המסלול, ואף ברגעים מדהימים שבהם הוא רוצה לשתף ולחלוק תובנות חדשות ופריצות דרך. תפקידה של ההדרכה היא להעביר למתאמן מידע רלוונטי".