מנכ"ל אורנג' לנתניהו: "מצטער עמוקות, לא אקח חלק בחרם"

ראש הממשלה אמר לרישאר כי "שלום יגיע באמצעות משא ומתן ישיר, לא באמצעות חרמות" והמנכ"ל הוסיף: "רצוננו הוא להמשיך ולהשקיע כאן"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
ראש הממשלה בנימין נתניהו ומנכ"ל אורנג' סטפן רישאר
ראש הממשלה בנימין נתניהו ומנכ"ל אורנג' סטפן רישאר | צילום: חיים צח, לע"מ

ראש הממשלה הוסיף כי "אנו חותרים לשלום אמיתי ובטוח עם שכנינו הפלסטינים, אולם את זאת ניתן להשיג רק באמצעות משא ומתן ישיר בין הצדדים ללא תנאים מוקדמים. לא ניתן להשיג זאת באמצעות חרמות או איומים בחרמות".

רישאר אמר בתגובה: "תודה לך, אדוני ראש הממשלה, על ההזמנה. לכבוד הוא לי להיפגש איתך הבוקר וזאת גם הזדמנות בשבילי לתקן את אי ההבנה בעקבות אותן הצהרות. אני מצטער עמוקות על המחלוקת שנוצרה ואני רוצה להבהיר מפורשות שאורנג' כחברה מעולם לא תמכה ולעולם לא תתמוך בחרמות מסוג כלשהו נגד ישראל".

"אנחנו עושים עסקים, אנחנו עוסקים בתקשורת, אנחנו כאן כדי לחבר בין אנשים ובוודאי לא כדי להשתתף בחרם מסוג כלשהו", אמר רישאר, "ישראל היא מקום נפלא להיות בו בתעשיית הדיגיטל, ורצוננו הוא להמשיך לחזק ולהשקיע כאן".

תגיות:
אורנג'
/
החרם על ישראל
/
סטפן רישאר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף