אבי החתן: "הייתי אמור להרכיב את הנברשת, לא מאשים את האולם"

דוד לוי התראיין ברדיו דרום ותקף את המתקין ואת המהנדס שאישר את ההרכבה: "השמיים נפלו עלינו, החתן והכלה מסתגרים בחדר שלהם"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין - זכויות יוצרים
מעריב אונליין - זכויות יוצרים | צילום: מעריב אונליין

האסון באולם האירועים ביבנה, שגבה את חייה של אורחת שהגיעה לחתונה, התרחש בעקבות קריסתה של נברשת ענקית, אשר גרמה גם למספר פצועים ובעיקר לשברון לב גדול אצל משפחת ההרוגה ומשפחות החתן והכלה.

אביו של החתן, דוד לוי, סיפר בריאיון לרדיו דרום (101.5) כי במסגרת עבודתו, הוא כמעט ולקח את העבודה של הקמת הנברשת, אך לבסוף בחר שלא לעשות זאת.

"אני מסגר במקצועי והייתי אמור להיות המסגר שיעשה את הנברשת. אני מודה לאלוהים שלא אני ייצרתי את זה, אחרת המצפון שלי היה הרבה יותר גרוע"

עוד הוסיף לוי "אני מאשים את מי שתלה את הנברשת ואת המהנדס שחתם על האישורים. זה חוסר אחריות משווע. לא ייתכן בעולם שדבר כזה יחזיק את עצמו בלי שום אבטחה משנית. זה בלתי נתפס, השמיים נפלו עלינו. החתן והכלה מסוגרים בחדרם, הם נחים ומעכלים את האירוע הנורא שקרה".

תגיות:
חתונה
/
אסון בחתונה ביבנה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף