השוטר הטוב והרע: מה יהיה עם הרחפנים בחתונה של בר רפאלי

בן כספית חושב שכדאי לשלוח סופרטנקר למרחב האווירי של כולנו כדי שלא נעסוק בשטויות כמו סוגיית סגירת השמיים מעל יערות הכרמל. אריה אלדד מעניק צל"ש לאלון ליאל

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
בר רפאלי
בר רפאלי | צילום: יח"צ

אם למחנה שלי היה סיכוי להגיע לשלטון הייתי פועל בארץ. אבל כשהבנתי שהשמאל לא יגיע לשלטון, החליטו הוא ובכירים נוספים לפעול בחו"ל. דני דיין מתנגד למדינה פלסטינית ולכן הוא עלול לפגוע בדמותה היהודית והדמוקרטית של ישראל. צל"ש לליאל שחשף שוב את הפרצוף האמיתי של השמאל הישראלי. הרי עבורם הדמוקרטיה הוא האלוהים אין עוד מלבדה. אין לו בושה לבן אדם. כמו יהודי שרץ לפריץ אחרי שהסתבר לו שהקהילה שלו הבינה כבר מה הוא ודעותיו שווים ועכשיו הוא מצפצף על הדמוקרטיה ומנסה לגייס את הגויים. מה אאחל לו? שתהיה לו חתימה טובה.

אז יש תפנית מרתקת של הרגע האחרון בעלילה, כי עכשיו הוחלט לסגור לגמרי את המרחב האווירי של יערות הכרמל, ועכשיו גם הרחפנים של בר לא יוכלו להתעופף שם ולא יהיה סרט חתונה מושלם, ואני מציע אולי לשלוח איזה סופרטנקר למרחב האווירי של כולנו, שישטוף אותנו במים קרים לכבוד החג ואולי זה ישכנע אותנו להפסיק לעשות דרמות פרובינציאליות מכל שטות, מזל טוב לזוג הצעיר.

תגיות:
בר רפאלי
/
דני דיין
/
השוטר הטוב והשוטר הרע
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף