נפץ התפוצץ סמוך לגן ילדים בתל אביב, בן 14 במצב בינוני - קשה

הנער שככל הנראה החזיק את הנפץ בידו, טופל בזירה והועבר לביה"ח איכילוב. חובש מד"א: "ראינו אותו שוכב על הרצפה כשאישה במקום מנסה לעצור לו את הדימום"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
פיצוץ חזיז ליד גן ילדים בתל אביב
פיצוץ חזיז ליד גן ילדים בתל אביב | צילום: אבשלום ששוני
2
גלריה

נער בן 14 נפצע מחפץ, ככל הנראה נפץ או חזיז, שהתפוצץ היום (רביעי) בשעות הצהריים סמוך לגן ילדים ברחוב עליית הנוער בתל אביב. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה העניקו לו במקום טיפול רפואי כשמצבו מוגדר בינוני עד קשה והוא סובל מפגיעה רב מערכתית ולאחר מכן פינו אותו לבית החולים איכילוב. המשטרה פתחה בחקירה של האירוע, ממנה עלה כי הנער הגיע למתחם הגנים כהרגלו מידי יום, כשהוא מגיע אל אימו אשר עובדת באחד הגנים. בחצר המשחקים אירע הפיצוץ של חזיז או נפץ, שככל הנראה הוא החזיק בידיו. חבלני המשטרה ביצעו סריקות במתחם הגן וסביבתו וחוקרי המעבדה לזיהוי פלילי החלו לפעול במטרה לזהות בוודאות ממה אירע הפיצוץ.

חובש רפואת חירום במד"א ערן כרמל ופרמדיק מד"א ליאור מרמלשטיין שטיפלו בנער סיפרו: "בחצר הבית ראינו נער כבן 14 שוכב על הרצפה כשאישה שהייתה במקום לוחצת ועוצרת לו את הדימום. הוא היה בהכרה מלאה וסבל מפציעה בפלג גופו העליון. הענקנו לו טיפול רפואי מתקדם שכלל עצירת דימומים, מתן נוזלים וסיוע נשימתי, ופיננו אותו תוך כדי המשך טיפול רפואי לבית החולים איכילוב כשמצבו מוגדר בינוני עד קשה ויציב".

חוקרי המעבדה לזיהוי פלילי הגיעו לשטח הגן במטרה לזהות האם מדובר בפיצוץ של נפץ או חזיז, כמו כן עולה מחקירה ראשונית כי הנער נכנס למתחם הגנים כהרגלו, מידי יום, כשהוא מגיע אל אימו העובדת באחד הגנים במקום.

פינוי הנער שנפצע. צילום: מושיקו תיעוד מבצעי מד"א
פינוי הנער שנפצע. צילום: מושיקו תיעוד מבצעי מד"א | פינוי הנער שנפצע. צילום: מושיקו תיעוד מבצעי מד"א
תגיות:
תל אביב
/
נער במצב קשה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף