גיל שפר נחקר ועומת עם המתלוננת נגדו; ממשיך להכחיש את הטענות

ראש הסגל הבכיר לשעבר במטה ראש הממשלה נחקר בשנית בחשד לביצוע מעשה מגונה וכליאת שווא של אמנית זרה. פרקליטו: "תלונה מופרכת ונבזית"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
גיל שפר
גיל שפר | צילום: אביב חופי

שפר זעק לעבר חברו שיגביר את מהירות הנסיעה וטען בפני האמנית כי הוא רוצה להפגיש אותה עם זמר מוכר וחבר יקר שלו המתגורר בפתח תקווה. למרות ניסיונותיה לדחות את ההצעה היא שוכנעה על ידי חברו ששימש גם כנהג להצטרף לנסיעה אל אותו זמר מוכר ולו רק כדי לסיים את העניין עם שפר.

לטענת האמנית, בהגיעם לבית הזמר בפתח תקווה, היו שם מספר גברים ששתו אלכוהול והיא נדרשה להופיע בפניהם תוך שהיא מנסה לדחות את ההצעה בנימוס. בסופו של דבר הופיעה בפני הנוכחים ולאחר שעזבו את המקום ניסה לדבריה שפר לנשקה בניגוד לרצונה כשהוא מונע ממנה מלעזוב את הדירה.

שפר, כאמור, מכחיש בתוקף את הטענות נגדו וטוען כי מדובר בעלילה מרושעת וחסרת כל בסיס ואמת.

עו"ד גיל פרידמן פרקליטו של שפר מסר: "מדובר בתלונה מופרכת ונבזית בסיום הבדיקה יתברר שלא דבק רבב במעשיו. אנו גוזרים על עצמינו שתיקה על מנת לא לשבש את החקירה, את הליך בירור האמת".

תגיות:
תקיפה מינית
/
גיל שפר
/
חשד להטרדה מינית
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף