גבריאל נדאף: "המסכה ירדה מפניו של גטאס, הוא פועל לטובת אויבי השלום"

הכומר הארמי שפועל לגיוס העדה הערבית-נוצרית לצה"ל תקף את חבר הכנסת החשוד בהברחת טלפונים לאסירים ביטחוניים ובירך על הסרת חסינותו: "על אף מוצאו, לא מייצג את העדה"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
באסל גטאס מובל לחקירה
באסל גטאס מובל לחקירה | צילום: פלאש 90

את גטאס הגדיר נדאף כאדם "קיצוני, שכל פעילותו לא באה לטובת המדינה, החברה והעדה הנוצרית, אלא כפי שהחשדות מראים, לטובת אויבי השלום, החופש והמדינה", והוסיף כי "באסל גטאס היה מבין הגורמים המרכזיים שיצאו נגדי בחריפות עקב פעילותי לשילוב וגיוס הנוצרים, ואף אמר שהוא לא יפסיק לרדוף אותי עד שיוריד ממני את גלימת הכומר. הוא עשה זאת מתוך פחדנות, כי הוא ידה שרוב העדה הנוצרית פתוחה ומסכימה עם הרעיונות שעליהם אני מדבר".

"על האיומים שלו נגדי הגשתי בעבר תלונה למשטרה ולוועדת האתיקה של הכנסת, אך היו עדיין כאלה שהאמינו לו, כנראה, וגוננו עליו, ניתן היה היה לפעול מול האיש הקיצוני כבר לפני תקופה. בכל מקרה, המסכה ירדה וכיום נחשף בדיוק מי האיש הזה, מה פועלו וכמה רב הנזק שהוא גורם לדו קיום", סיים נדאף את הפוסט.

תגיות:
באסל גטאס
/
גבריאל נדאף
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף