כתב אישום הוגש נגד בן 71 בחשד שאיים לפגוע בעובדת סוציאלית

לדברי מגישת התלונה שהביאה למעצר, החשוד אמר לעברה כי "ישרוף אותה כמו שעשו לאחות טובה קררו". מהמשטרה נמסר: "כל אדם שיאיים על עובד ציבור יטופל ביד קשה"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
אולם בית המשפט
אולם בית המשפט | צילום: נתי שוחט, פלאש 90
2
גלריה

בעקבות הדברים שנאמרו בפניה הגיעה בראשון האחרון העובדת הסוציאלית לתחנת המשטרה והגישה תלונה כנגד המאיים. בשני בבוקר נעצר האיש לאחר שאותר על ידי השוטרים, והועבר לחקירה בתחנת המשטרה. בתום החקירה הוחלט לפעול מולו בהליך מזורז, והחומר בגינו הועבר במיידי לטיפול מחלקת התביעות שהגישה, כאמור, כתב אישום לבית משפט השלום באשקלון בגין עבירת איום.

טובה קררו ז"ל. "לא יעלה על הדעת שעובדי ציבור יהלכו בחשש בעת מילוי תפקידם".
טובה קררו ז"ל. "לא יעלה על הדעת שעובדי ציבור יהלכו בחשש בעת מילוי תפקידם". | טובה קררו ז"ל. "לא יעלה על הדעת שעובדי ציבור יהלכו בחשש בעת מילוי תפקידם".

מהמשטרה נמסר כי "כל מקרה בו יבחר אדם להטיל אימה או לתקוף עובד ציבור, יטופל ביד נוקשה עד מיצוי הדין עמו. לא יעלה על הדעת כי עובדים אלו, באשר הם ותפקידם, יהלכו בחשש בעת מילוי תפקידם למען הציבור".

תגיות:
איומים
/
בית המשפט
/
טובה קררו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף