פיצוץ הרכב בתל אביב: ההרוג והפצוע נחשדו בעבר בחיסול

אביו של עבד אלחפאז עראר נרצח לפני שנתיים, עלי עאמר איבד את אביו ואחיו בחיסול לפני מספר חודשים. עד ראיה: "אתה מיד מבין שמי שנהג ברכב הזה כבר לא ישרוד"

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
הפיצוץ בנתיבי איילון
הפיצוץ בנתיבי איילון | צילום: דוברות מד"א מחוז דן

לפני שנתיים בערך נרצח אחיו של ערר ביריות. לפני מספר חודשים הוא נעצר יחד עם הפצוע עלי עאמר, כחשודים בביצוע חיסול כפול בכניסה לכפר קאסם. הם שוחררו לאחר מספר ימי מעצר בהיעדר ראיות מספיקות.

אביו ואחיו של עאמר נרצחו בחודש פברואר במגרש המכוניות שלהם בכניסה לכפר קאסם. על פי החשד הגיעו אלמונים חמושים בשעת ערב למגרש למכירת מכוניות יוקרה, פתחו בירי לעבר אביו. האח, שנחלץ לעזרת אביו, נורה גם כן והמבצעים נמלטו מהמקום. לא מן הנמנע כי עאמר היה עד לאירוע.

במשטרה ירכזו את חקירת האירועים תוך שיתוף פעולה בין ימ"ר ת"א שחוקרת את פיצות הרכב, לבין ימ"ר מרכז, שאחראי על חקירת מספר מקרי רצח בכפר קאסם.

תגיות:
פיצוץ רכב
/
חשד לחיסול
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף