"אנחנו בוחרים בחיים": עדיאל קולמן הובא למנוחות

מאות מלווים את הנרצח בפיגוע הדקירה בעיר העתיקה בירושלים בדרכו האחרונה. אחותו: "היית תמיד ישיר, מחבק, צוחק, ניצחת את החיים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הלווייתו של עדיאל קולמן. צילום: הלל מאיר/TPS | צילום:

אתמול בשעות אחר הצהריים נדקר קולמן על ידי מחבל פלסטיני מאזור שכם סמוך לשער האריות, שם עבד בחפירות הארכאולוגיות בעיר דוד. לאחר הפיגוע, הובהל קולמן לבית החולים שערי צדק בעיר, שם הוא נותח במרכז הטראומה, אך לאחר מספר שעות, ולמרות מאמצי ההצלה הרופאים נאלצו לקבוע את מותו. המחבל נורה על ידי כוחות הביטחון וחוסל.

יעל, אמו של עדיאל ז"ל, אמרה בהלוויה: "הוא דיבר איתנו בשבוע שעבר המון - כאילו הוא נפרד. אתמול ישבתי בביה"ח והרגשתי שהוא כבר לא איתנו. קראנו לו תכשיט. היה ילד מקסים שהקים משפחה לתפארת. אני בוחרת בחיים. אני מרגישה שהשם נותן לי את הכוחות".

יעל הוסיפה: "עדיאל, אתה בעולם שכולו אור. עדיאל חמוד, תנוח בשלום על משכבך. עוד חודש בדיוק אנחנו נערוך חתונה וזאת תהיה סגירת מעגל. לא ינצחו אותנו, אנחנו בוחרים בחיים. האור של עדיאל ימשיך להשפיע עלינו לעולמי עולמים".

צילום: הלל מאיר/TPS
צילום: הלל מאיר/TPS | צילום: הלל מאיר/TPS
תגיות:
פיגוע
/
הלוויה
/
עדיאל קולמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף