הזוג שחולץ: "עשינו טעות כמעט פטאלית, צדנו לטאות כדי לאכול" - צפו

המטיילים לילה פארקר ודניאל סבג סיפרו לחברת החדשות על החוויה המסוכנת שעברו באזור נחל נקרות: "הטבע יכול להפתיע, יצאנו מזה אבל זה יכול היה להיגמר אחרת"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
כתובת שכתבו בני זוג שאבדו בדרום
כתובת שכתבו בני זוג שאבדו בדרום | צילום: דוברות המשטרה

"אני הבנתי את זה בדיליי, אני לא ידעתי שיש מסלול. אחרי שלוש שעות שצעדנו והשביל נראה רק מתארך, התחלנו להבין שאנחנו לא במצב כל כך טוב. היה ממש מעט מים", סיפרה לילה. "ברגע שהבחנו בכך שכמות המים לא תספיק לנו ושחרגנו מהציר בסביבות ה-15 קילומטר, החלטנו להתמקם במקום ולמצוא מנהרות בהן נוכל לשהות בשעות החום, ולעשות הכל על מנת לקדם את החילוץ שלנו בשעות הלילה ובשעות הבוקר כשמזג האוויר נוח יותר", אמר דניאל.

השניים, שהיו בסכנת התייבשות, החליטו להתחפר בתוך בורות על גדות הנחל. "לילה עלתה על קטע, היא ראתה שבתוך המנהרה הקיר רטוב" הוסיף המטייל. "התחלנו לחפור שם, עשינו שני בורות מצד אחד של הגדה ומצד שני של הגדה וככה לפי שעות השמש היינו עוברים בין הבורות של הגדות כדי לנצל את הזמן. ברגע שהתמקמנו, הבנו שצריך לעבוד על זה שיראו שאנחנו פה".

תגיות:
נגב
/
חילוץ מטיילים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף