הנהגת שהותקפה בעפולה: "הוא יכל להרוג אותי, אנשים צילמו במקום לנסות לעזור"

טובה אולרו, האישה שהוכתה בתקיפה שתועדה בעיר, סיפרה בתוכניתה של אילה חסון ב-103FM: "צרחתי והתחננתי שיפסיק, בעלי היה על הקו והאזין לכל מה שהתרחש"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
תקיפת נהגת בעפולה | צילום:

"לא הבנתי מה קרה, לא הספקתי להבין עד שנפתחה הדלת ואותו אדם החל להכות אותי בחוזקה", סיפרה. "התחננתי בפניו שיפסיק, שייתן לי ללכת לקחת את ילדיי. פתאום החלו לרדת כמויות של דם. המשכתי לצרוח ולהתחנן שיפסיק אך הוא המשיך לצרוח עליי: 'למי את חושבת שאת צופרת?'. באותו רגע כבר שכחתי שבעלי נמצא על הקו ומאזין לכל המתרחש מהצד השני של הקו ולא ידע מה לעשות".

בעקבות התקיפה, טובה סיפרה על הסיוטים שמקשים עליה לקום לילדיה בלילה. "לא קל לי. אני מנסה להתאושש. אני בוכה כל היום וסובלת מסיוטים. המראות חוזרים אליי כל לילה", סיפרה. "אני רואה את המכות שהוא החטיף לי. אני בת 31 ופוחדת לצאת בלילה מחדר לחדר. הילדים שלי לא צריכים לראות את אמא שלהם מרוסקת". אילה סיכמה את השיחה וניסתה לחזק את טובה: "את תתגברי על הטראומה הזו, העובדה שהצלחת לקום מהרכב ולבקש עזרה מצביעה על כך שיש לך כוחות. אל תחשבי שהחיים שלך הגיעו לקיצם. חווית חוויה קשה ומטורפת אך את תוכלי לה. אני מחזקת אותך ומודה לך על השיתוף".

עריכת תוכן 103FM: איתמר זיגלמן

תגיות:
עפולה
/
תקיפה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף