בן גביר, שהשתתף גם כן בראיון וישב בין חברי הפאנל, הדגיש כי הוא עצמו סלד מהתנהגותו של גבאי: "כנראה שלא ראיתם את הקטע שאפילו אני, בתור עורך הדין שלו, אומר לו שזו לא הדרך אלא טעות חמורה. יש לי הרבה מה להגיד על בית הספר הדו לשוני - אפשר להפגין ולחלק כרוזים, אבל לא מציתים אותם".
בן גביר השיב לו כי "הבחור סיפר מה כאב לו ומה גרם לו להצית את בית הספר, כמו הטקס האומלל שערכו שם לזכרו של יאסר ערפאת. אני מסתייג מזה ואני נגד אלימות, אבל אתם רוצים להגיד לי שזה לא חשוב לשמוע את הדברים האלה? למה לשמוע את מה שעל ליבו של רנתיסי על למה הם הולכים לרצוח יהודים זה בסדר?".
בשלב הזה סיפרה דוידוב כי בעבר היא הייתה בעד פתיחתו של ערוץ המורשת, ערוץ 20, וכעת, לאחר הראיון השנוי במחלוקת, היא חושבת כי יש לסגור את הערוץ. "את גם בעד לסגור את 'גלי צה"ל' כי הם מראיינים את ג'בריל רג'וב או את 'ידיעות אחרונות' כי ראיינו את יחיא סינוואר?", הקשה בן גביר.
"לא", השיבה דוידוב. "חשוב לשמוע מה יש לסינוואר להגיד".
"מה ההבדל?" תהה מגל.
"יש הבדל. גבאי לא רצח אף אחד וסינוואר כן", השיב בן גביר.